Flipmode91 15 #1 Публикувано 14 Април, 2012 (Редактирано) Значи на Civica ми има някакви надписи на 2та калника 25 anniversary. Та въпроса ми е това някакъв юбилеен модел ли е,има ли някакви разлики от другите Сивици ? Редактирано 14 Април, 2012 от FlipMode91 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 14 Април, 2012 волана е оригинално обшит с кожа и червени конци ! други разлики аз не съм видял 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 17 Април, 2012 И моята е от същата серия, аз си сложих даже и кожена топка с червени конци за скоростния лост и стана супер, та и мен ме интересува има ли други разлики освен това и накрайника на гърнето който го няма при другите модели? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #4 Отговорено 22 Април, 2012 Здравейте, и моя сивик има същите надписи(25 anniversary) на двата калника. Разликите от другите които забелязах са кожения волан обшит с червен конец, голямата емблема(която е за феислифта), различния накрайник на гърнето, и мисля че предините спирачни апарати са от вти(поне на моята са такива). Предлагам да направим една среща на тези така да се каже хибриди :lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #5 Отговорено 23 Април, 2012 А случайно твоята не е ли края на 98-ма година защото те са с по големите спирачки и предната решетка (хибрид0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #6 Отговорено 23 Април, 2012 А случайно твоята не е ли края на 98-ма година защото те са с по големите спирачки и предната решетка (хибрид0 Ами по документи първата регистрация на колата е от 29.04.1998 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #7 Отговорено 24 Април, 2012 ами не съм много сигурен, но най - вероятно и ти си от хибридните :Д би трябвало и амортисйорите ти да са от тея които са за след фейс лифт ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове