Jump to content
Sissko914

Отлепено предно стъкло на англичанка

Recommended Posts

Зравейте колеги. И така пиша Ви за да можете да ми дадете съвет, отлепи ми се част от предното стъкло. Само да уточня всичко стана една вечер както си пътувах и уцелих една "лека' дупчица макар че карах не повече от 70 излязох от дупката с две криви джанти и след като продължих усетих че си духа и вътре. ако може да ми дадете съвет с какво мога да го залепя или да закарам колата да ми я погледнат хора които се смята че и разбират. А забравих да кажа че стъклото е сменено септември 2010 и ме съмнява че така наречените майстори не са си свършели работата както трябва. И затова ако може ми дайте съвет с какво лепило да си залепя стъклото. Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върви при други майстори да ти го отлепят и залепят наново. Иначе пак ще духа .При мен свистеше и почна и да влиза вода като вали и така ходих да ми го прилепят за към 50-60 лева не помня точно и досега уж е здраво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така днес ходих в кобра пътя към Виница и човека ми каза 40 лв демонтаж и монтаж. Цената е добра Но не дават никаква гаранция че стъклото ще излезе цяло а не счупено, за което ми казаха да си приготвя 120 лв за ново. И се чудя дали може с пистолет за горещ въздух да се нагрее и да се свали или някакъв друг вариант. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: вече като си припомня на мен ми взеха 60лв и такива филми с " гаранция-франция" :blink: не са ми прилагали. За да се счупи стъклото трябва да е под напрежение, а при положение, че ще махат лепило не би трябвало да има такава опастност .Искаш да кажеш, че един път ще ти вземат 40лв и ако се счупи още 120лв ли ??? :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще му вземат 120 за ново стъкло направо ;) Що се отнася дали ще се счупи , ако се е разлепило от влизане в дупка е защото е понесло някакво натоварване/напрежение вече и при изваждането му може да се спука . Лично аз бих им стоял на главите като го махат , за да не го строшат умишлено само и само , за да ти вземат 120 лв ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...