Sissko914 0 #1 Публикувано 8 Април, 2012 Зравейте колеги. И така пиша Ви за да можете да ми дадете съвет, отлепи ми се част от предното стъкло. Само да уточня всичко стана една вечер както си пътувах и уцелих една "лека' дупчица макар че карах не повече от 70 излязох от дупката с две криви джанти и след като продължих усетих че си духа и вътре. ако може да ми дадете съвет с какво мога да го залепя или да закарам колата да ми я погледнат хора които се смята че и разбират. А забравих да кажа че стъклото е сменено септември 2010 и ме съмнява че така наречените майстори не са си свършели работата както трябва. И затова ако може ми дайте съвет с какво лепило да си залепя стъклото. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #2 Отговорено 8 Април, 2012 Върви при други майстори да ти го отлепят и залепят наново. Иначе пак ще духа .При мен свистеше и почна и да влиза вода като вали и така ходих да ми го прилепят за към 50-60 лева не помня точно и досега уж е здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sissko914 0 #3 Отговорено 11 Април, 2012 Така днес ходих в кобра пътя към Виница и човека ми каза 40 лв демонтаж и монтаж. Цената е добра Но не дават никаква гаранция че стъклото ще излезе цяло а не счупено, за което ми казаха да си приготвя 120 лв за ново. И се чудя дали може с пистолет за горещ въздух да се нагрее и да се свали или някакъв друг вариант. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #4 Отговорено 18 Април, 2012 вече като си припомня на мен ми взеха 60лв и такива филми с " гаранция-франция" не са ми прилагали. За да се счупи стъклото трябва да е под напрежение, а при положение, че ще махат лепило не би трябвало да има такава опастност .Искаш да кажеш, че един път ще ти вземат 40лв и ако се счупи още 120лв ли ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 18 Април, 2012 Ще му вземат 120 за ново стъкло направо Що се отнася дали ще се счупи , ако се е разлепило от влизане в дупка е защото е понесло някакво натоварване/напрежение вече и при изваждането му може да се спука . Лично аз бих им стоял на главите като го махат , за да не го строшат умишлено само и само , за да ти вземат 120 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове