SilverCivic 47 #1 Публикувано 2 Април, 2012 Благодарение на колегата BOSS`HOGG днес се сдобих с чудесен подарък. Това парче пластмаса много ми липсваше и много ме дразнеше липсата му. След като го взех след работа от Еконт се заех с монтажа. Дръпва се мокета настрани и отдолу се вижда това нещо приличащо на линолеум и леко зарязано там където се монтира 4-я педал. Маха се въпросното парче„ и отдолу се откриват насочващите отвори и двата отвора с резба за които се завива FootRest-а. За жалост мокета отгоре няма подобна заготовка и там играе макетния нож. След това само се навиват двата винта и вече си имам удобна опора за левия крак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 27 Април, 2012 Предлагам да отиде във важните теми. За 5 та генерация има ли такава шукария? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #3 Отговорено 29 Април, 2012 Има колега,но се монтира фабрично на моделите ESi и VTi.Аз скоро се сдобих с такава стъпенка и е много удобна.Монтажа е точно както е показал колегата по-горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове