li.Iliev 6 #1 Публикувано 2 Април, 2012 Здравейте колеги.Искам да ви попитам дали знаете какви са крушките на късите и дългите светлини,защото гледам че са различни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 2 Април, 2012 Съответно H7 и H1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
li.Iliev 6 #3 Отговорено 2 Април, 2012 късите Н7 дългите Н1?Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 44 #4 Отговорено 17 Август, 2017 Здравейте, Колата е сивик 8 серия, дизел. Интересува ме, какви крушки да сложа на фаровете, за да може светлината да е по-силна? Видях, същият сивик, който беше със синкави светлини, но някак си много "бистри". Изглеждаше страхотно! Въпросът ми е, какво може да се сложи, като това, по никакъв начин да не увреди, каквато и да е част от фаровете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 17 Август, 2017 (Редактирано) http://www.avitel-bg.com/h4-night-breaker-unlimited-110 Не съм ги ползвал, но трябва да свършат работа. Редактирано 17 Август, 2017 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове