EmZvr 225 #1 Публикувано 31 Март, 2012 Ще сменям маркуча от дросела към филтърната кутия. Най-вероятно с такъв от Интегра. Аз съм с D15Z8 обаче има някакъв сензор към маркуча, който не съм виждал на друг двигател. Предполагам е датчик за температурата, но как мога да мина без него ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 31 Март, 2012 За температурата на въздуха е, но не мисля, че ще минеш без него.Пробий една дупка на новата тръба и закрепи датчика по някакъв начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #3 Отговорено 31 Март, 2012 (Редактирано) Еее стига бе Как да дупча гумен маркуч, нищо няма да се получи.. Иначе съм с всмукател от D16Z6 (Но с моя дросел от D15Z8), а при него не виждам да има такъв датчик така, че може никаква работи да не върши при мен знам ли. При Z6 от къде мери температурата на въздуха ? Редактирано 31 Март, 2012 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #4 Отговорено 31 Март, 2012 На D16Z6 ако не се лъжа датчкика е на самия колектор. Отзад е, една бяла пластмасова букса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 1 Април, 2012 (Редактирано) На D16Z6 ако не се лъжа датчкика е на самия колектор. Отзад е, една бяла пластмасова букса.Точно там Разгледах техническата документация за 5-та ген.Д16А2,Д16А8,Д16А9,Д16З6,Д16З7,Д16А7,Д15Б2,Д15З1 са с еднакви стойности и ако и твоята влиза в това число и имаш датчик на З6 всмукателя можеш спокойно да ползваш него вместо оригиналния. Редактирано 1 Април, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #6 Отговорено 1 Април, 2012 Благодаря за помощта. Сега е лошо времето и не ми се слиза да погледна, но от снимките в нета става ясно, че сензора е отзад. Което значи, че спокойно мога да ползвам него и да сменя маркуча с друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове