Еди Ведър 135 #1 Публикувано 29 Март, 2012 (Редактирано) Здеавейте колеги на приятел му скъсаха шпилката при смяна на гуми и му казали,че за да се извади при разглобяване на главината се разбутвал лагера и трябвало да се смени с нов.Има ли нещо вярно в това ми е въпроса?Автомобила е Сивик англичанка 96г. Редактирано 29 Март, 2012 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 29 Март, 2012 Да абсолютно вярно е.Преди време аз имах същия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 29 Март, 2012 Аз го мога и без сваляне на лагера ,става опитайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 29 Март, 2012 ...ами един майстор му е казал,че и той може ще се надяваме да успее.Благодаря за отговорите ще пиша какво е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #5 Отговорено 4 Април, 2012 ...шпилката е сменена успешно без да се повреди лагера така,че явно добър майстор го умее тоя номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danchovek 34 #6 Отговорено 4 Юли, 2012 Сл. път твоят човек да каже на гумаджиите да затягат на ръка гайките, а не с пистолета. Много са малоумни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове