SilverCivic 47 #1 Публикувано 29 Март, 2012 Това нещо "четвъртия педал" отляво има ли го на някоя англичанка фабрично. И ако не може ли да се монтира от хеч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 29 Март, 2012 (Редактирано) Мислех, че всички англичанки след фейслифта го имат. Аз съм с 1.5i LS и го имам, 1.8 всички имат. Няма да ти е трудно да намериш. От хеч като го гледам изглежда същия. Ето така изглежда: А тук можеш да видиш и инструкции за монтаж http://civic5.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=1244&p=59057 п.с. Някой модератор ако може да ми слее мненията, че ми изтече времето Гутоо Редактирано 29 Март, 2012 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 29 Март, 2012 Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 29 Март, 2012 Сега ходих да надигам мокета. Никакви дупки или нещо индициращо, че може да се монтира подобно нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове