gamencerista 53 #1 Публикувано 27 Март, 2012 Здравейте сега сменях маслото на колата и по принцип имам едно леко потропване по неравности доля вдясно, като се возя се чува около скоростите,Видял че се отишъл десния тампон на скоростите, само че в програмата на Техко излизат само тампоните на двигателя http://websrv.tech-co.net/tecdocpublic/img/101/18229.BMPНякой който се е заемал с процедурата да даде мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 27 Март, 2012 Здравей,номер 7 от тази схема е тампона от страната на скоростите. Той излиза в секция тампони на двигателя.Води се RUBBER, R. FR. STOPPER INSULATOR (MT), каквото и да значи това. MT е за това, че е за ръчна скоростна кутия.Парт номера на оригиналният тампон е 50841-SR3-030.Надявам се да съм те разбрал правилно какво търсиш.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #3 Отговорено 27 Март, 2012 Номер 1 от същата схема горе е всъщност основният тампон на скоростите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #4 Отговорено 27 Март, 2012 Да да, загледах го и не, но той е здрав ... а ми е интересно ако поръчвам как да знам кой да взема, погледнато отпред на колата ми трябва ляв, но иначе е десен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 27 Март, 2012 Ето ги на снимка: Номерцата отговарят на тези от схемата, която ти дадох. 1 е основният тампон на скоростите, 7 е долният на скоростите, 8 е долния от страната на ангренажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #6 Отговорено 27 Март, 2012 Хммм ... този тампон който гледах аз е под двигателя ... По скоро се намира отдолу на снимкатаhttp://imageshack.us/photo/my-images/812/image022bk.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 27 Март, 2012 Там, където е стрелката няма тампон. Под всмукателя има номер 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове