ilia_60 0 #1 Публикувано 25 Март, 2012 препорьчайте кьде да оправя една люспа в софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #2 Отговорено 25 Март, 2012 Провери това: ->цък<-.Ползвал съм услугите на човека (тъй като имах 3 дребни люспички на челното стъкло) преди около година и половина и съм много доволен. Двама приятели също са ходили при него, единия за пукнатина, другия за люспа и също са доволни.Имай предвид че крайният резултат много зависи от това колко е голяма пукнатината/люспата, колко е "дълбока" люспата, но най вече колко е "прясна". Доколкото знам оптимален ефект се постига ако отидеш същия ден или най-късно на другия, докато не са влезнали вече прах и боклуци. В противен случай най-вероятно ще има ефект откъм здравина (ще се предотврати по-нататъшното разрастване и напукване на стъклото), но най-вероятно няма да се заличи напълно и ще си личи, че стъклото има "повреда". Абе най-добре се обади по-скоро и питай за какво става въпрос, за да не те "излъжа" без да искам.Успех!PS: Мисля, че човека ходеше и на адрес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове