hrischy 1 #1 Публикувано 22 Март, 2012 Колеги Хондето ми няма клаксон а проблема е че незнам кЪде седи по принцип! Кажете кЪде да го търся??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 22 Март, 2012 Свали предната броня и ще го видиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 22 Март, 2012 Там някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #4 Отговорено 22 Март, 2012 виж първо релето, че и аз свалях броня за нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrischy 1 #5 Отговорено 22 Март, 2012 Явно моя е махнат преди мене защото наскоро махах бронята а не го видях! Мерси много.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 22 Март, 2012 (Редактирано) На 5та ген. реле няма.Освен ако някой не е сложил. Редактирано 22 Март, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #7 Отговорено 25 Март, 2012 Колеги мерси за инфото , и аз реших моя проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrischy 1 #8 Отговорено 26 Март, 2012 обаче имам проблем! кабелите ги няма! някой да помогне! ако знае откаде идва кабела да проследя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #9 Отговорено 26 Март, 2012 (Редактирано) Кабелите за дюдюка на 5та ген. по схема са бял с зелено за плус и син с червено за минус.Кабелите ги търсиш около левия фар. Редактирано 26 Март, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrischy 1 #10 Отговорено 31 Март, 2012 Мерси колега!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrischy 1 #11 Отговорено 4 Април, 2012 наи накрая вчера не ме мързеше и махнах предната броня и намерих тези прословути кабели! Вече си бибиткам на воля! Мерси пак колеги!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qnki4a1 0 #12 Отговорено 31 Март, 2013 Колеги я някой да ми каже най-лесния начин да си прекарам кабели за клаксона. Тъй като свалих бронята и намерих само поставката за клаксона без кабели без нищо. Кажете някой съвет ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове