IGR@TA 1 #1 Публикувано 20 Март, 2012 парво здравеите колеги да му еб.... ма......... как да си сваля шибания лук на прелуд 93г. без механизми и тем подобни искам само да свалия самия капак без нищо друго трябва да ходи на тенекиджия ако може и снимков материал ще сам благодарен но и едно добро обяснение ще свърши работа. благодаря на вси4ки от форума и на тези които имат желание да ми помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Март, 2012 Свали си тавана от вътре /поне при мен е така / под него ще видиш ''тавата '' на 6 или 8 болта е и ще падне всичко .Ел. ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGR@TA 1 #3 Отговорено 21 Март, 2012 Да ел. е. Но вазможно ли е да се пипа от горната част при леко отворен лук щото болтовете които са крастачки се виждат от горе не от ватре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 21 Март, 2012 Не мисля че ще стане . Толко имам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IGR@TA 1 #5 Отговорено 21 Март, 2012 Благодаря колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове