Hak 26 #1 Публикувано 20 Март, 2012 (Редактирано) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Само едно мога да кажа, който го интересува ще ме разбере - http://us.battle.net/d3/en/purchase !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Редактирано 20 Март, 2012 от Hak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 20 Март, 2012 Да новината е от миналата седмица,вижда се края на голямото чакане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #3 Отговорено 20 Март, 2012 От самото излизане до преди 1-2 години съм го играл ,няма такава зарибявка . А едно време колко риби имаше който купуваха айтами,ако съм имал книжка 1-2 хонди щях да си купя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 20 Март, 2012 И аз съм от зарибените... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #5 Отговорено 20 Март, 2012 Я кажете от къде да я дръпна,че съм в холандия и тук е малко по сложно с замунда и другите тракери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #6 Отговорено 21 Март, 2012 Ооо тя не излезнала още...чак към края на годината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 21 Март, 2012 Единственото, което може да се изтегли в момента, това е бета версия на играта... Голямото чакане е към своят край Аз вече съм направил поръчка и чакам да ми бъде доставен диска след излизането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове