Jump to content
demon89

Как да заздравя плоскостта на тавана?

Recommended Posts

Здравейте колеги,днес си свалих тавана на колата за да го претапицирам.Самата плоскост от която е направен доста лесно се огъва и ме е страх да не я счупя по време на лепенето на плата или после при монтажа,затова се обръщам към вас за съвет с какво да я облепя или нещо такова за да стане малко по стабилна(облепяне от страната на тавана на колата,а не от страната от към купето)Също така ще се радвам ако някой сподели къде в Пловдив мога да намеря подходящ плат за таван.Предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявай, няма да я счупиш... е иска по-внимателно боравене с нея де... Аз си сложх кожа - менте ама нямам в момента снимка да ти покажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Ако не намериш плат ,звънни ще ти намеря .Как го позаздравих аз? Малко смешно може да прозвучи ма стана идеално .! кутия хелмевект и един стар или нов ,мек плат .Мажеш от опъката страна лепилото и залепваш плата .след тая процедура правиш лицето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с платът не е никак лоша идея.След доста обикаляне насам-натам вчера намерих плат и лепило.След 2-3 дни като се прибера се захващам да го правя пък да видим какво ще стане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...