sharpbg 19 #1 Публикувано 17 Март, 2012 Здравейте на всички хондаджии. Днес останових една липса по климатичната система на автомобила ми: Хонда сивик с двигател д15б2 94г. Та въпроса ми е за какво е дадената част, която съм оградил гледам някъкв конектор, но при мен липсва, като къква част да го търся /наименование/, и ще мога ли да го намеря по магазините или от някоя автоморга да си го търся. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 17 Март, 2012 http://www.saturnforum.com/forum/showthread.php?t=1145 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #3 Отговорено 25 Март, 2012 Колеги и аз имам тази идея , давайте съвети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 26 Март, 2012 Колегата Sebulba ви е дал много точен линк за какво служи дози диод (НЕ Е КОНЕКТОР). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharpbg 19 #5 Отговорено 28 Март, 2012 (Редактирано) Колегата Sebulba ви е дал много точен линк за какво служи дози диод (НЕ Е КОНЕКТОР).ОК разбрах за какво служи този диод, но не ми е ясно от каде мога да си го закупя нов мога ли или от автоморга? Не е нормално според мен да го няма там при положение, че си има обособено място. П. П. линка и инфото в него може наистина да е точен, но дали в мен е грашката или в преводача, но савсем ме обърка информацията като превод говоря. Редактирано 28 Март, 2012 от sharpbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #6 Отговорено 28 Март, 2012 Набързо погледнах в линка на колегата. Пиши, че този Диод е за електрическа стабилност на системата. Предпазва от претоварване, иначе няма да има промяна в работата на климатика с/без него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #7 Отговорено 28 Март, 2012 (Редактирано) По-скоро този диод е да не връща напрежение от намотката на съединителя кум инсталацията когато климатика е изклучен за да не задейства релето на климатика когато е технически изклучено.П.П.Взимай диод от първата автоморга. Редактирано 28 Март, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове