FALKON 0 #1 Публикувано 16 Март, 2012 (Редактирано) Колеги някои може ли да ми каже за тия тампони, дали може да тропа колата от тях колата, като минава през дупка и треска на желязо,а като натисна колата не ми се вижда да са испуснали.Та въпроса ми е,сменят ли се само тампони или ,направо амортесъори.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО-ПОЗДРАВИ Редактирано 16 Март, 2012 от FALKON Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #2 Отговорено 16 Март, 2012 Може и разбит кормилен накрайник , шарнир , счупена пружина.От тампоните по-скоро скърца според мен особено като е студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 16 Март, 2012 Сменят се само тампони.Възможно е и да има потропване от тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #4 Отговорено 16 Март, 2012 Дали може да ми кажете някаква цена ,орентировачна.И може ли от тампоните да минава през дупките,и да бие като че ли сум на лагерница? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове