Me Gusta 137 #1 Публикувано 14 Март, 2012 Здравейте на всички, искам да споделя с Вас моето възхищение и възторг от колегата Коко (kokodaf). Страхотен фен на марката и истински приятел в нужда, без да се познаваме и да имаме отношения от преди, той реагира веднага на моят зов за помощ и се притече. Изключително организирано и професионално ми направи цялата инсталация на колата да работи отново. Даже и някоя друга жица повече ми пусна и задоволи и най-дребните ми капризи.Коко приятелю велик си! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 14 Март, 2012 Коко е много голям! :worthy: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3 Отговорено 14 Март, 2012 Чак пък толкова голям - педя и два пръста .... . Имах време - помогнах на колегата . Най-вече заради проекта , с който се е захванал - успех приятелю . Малко са хората , които дават всичко , за да станат нещата както трябва .... 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 15 Март, 2012 Кокича е жеуезен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 15 Март, 2012 (Редактирано) И аз съм имал честа да си поговоря с него на една импровизирана среща на феновете на марката на ОМВ Дружба останах доста очарован от него начетен, интелигентен човек новатор )) Редактирано 15 Март, 2012 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #6 Отговорено 16 Март, 2012 И аз съм имал честа да си поговоря с него на една импровизирана среща на феновете на марката на ОМВ Дружба останах доста очарован от него начетен, интелигентен човек новатор ))И аз точно така!! Хвала! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 21 Март, 2012 Не ми говорете за тоя човек... ама изобщо!Все още не мога да се начудя как така като му се обадих преди няколко години, да ми помогне с поправката на един фотоапарат, се отзова моментално без да взима под внимание собствените си ангажименти. Помогна ми, с цялото си нахалство, да намеря нужната част и после дори я запои... а за капак на всичко после имА нахалството да ми иска едно кафе!? Шегата на страна, но този човек наистина е фен и винаги е готов да чукне едно рамо.Поздрави, Коко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове