hyp3r 13 #1 Публикувано 11 Март, 2012 Здравейте колеги, въпросът ми е следния искам Сивика да стане нисък най-вече предницата ....та мога ли да си купя спортни амортисьори fk без пружини и да сложа койловъри зада си регулирам височината.Моля за съвет . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1061 #2 Отговорено 11 Март, 2012 Може,но ще подскачаш като пинг-понг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #3 Отговорено 11 Март, 2012 Защо ще подскачам ?Др вариант ми е ФК ауто.... с пружини 60/40 мм .Притесняваме следното -един приятел си сложи подобни но уви нямаше кои знае какъв ефект в/у височината на колата .Някой ползвал ли е такива аморт. и пружини,доволни ли сте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1061 #4 Отговорено 12 Март, 2012 Аз съм ползвал и сега ползвам.ФК комплект пружини и амортисьори на Дел Сол стоят чудесно,и вършат добра работа.Същият кит на Сивик 4г. е-колата е ниска,но бие ужасно на тампоните.Койловърите китайци са доста твърди и в комбинация със спортен амортисьор ще бъде .Вземи си цял кит на ФК и ще ти върши много по-добра работа-гледам си с 5г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове