Jump to content
HORHE :)

хонда акорд 93 г комби кажете нещо за тази кола

Recommended Posts

здравейте скоро време живот и здраве ще купувам първата си хонда.Харесва ми един акорд който май не е много разпространен а именно АКОРД КОМБИ 93г няма нищо общо с английските и въпреки че е стара кола много ми харесва.Другите варианти са Акорд дизел 98г ,Акорд купе но все пак чакам дете и не съм много сигурен дали две врати е правилният избор ако някой има опит нека сподели как е :rolleyes: ,и едно Mitsubishi Carisma.Но ще съм много благодарен ако някой сподели мнение за първият Акорд,и всички останали коли де приемам всякакви съвети и мнения относно комфорт и издръжливост на автомобилите както и негативните им страниБлагодаря ви предварително за помоща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега това е една от най истинските коли,аз не мога да намеря лоша дума за този модел:rolleyes:сажалявам само че нямам свободни пари да си я купяимах акорд 97 дизел,икономичен,здрав,но не го предпочитам пред този

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

аз съм на същото мнение като колегата карам по стария модел и съм много доволен ако трябваше да го сменям бих го огледал има още един с карборатор 90 коня с малкия данък двигателя му е F20A6 мисля също си струва да се види ето линкаhttp://www.cars.bg/u610583

Редактирано от nakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седан е още по красива но няма климатик конкретният автомобил,а той е необходим при мен като екстра.Как стои въпроса с частите ,колко излиза опслужването.Разгледах няколко обяви за този модел не че са много и искам само да попитам всички ли модели акорд като този са правени в америка.И интересно но няма много инфо за този модел а прерових целият форум,но забелязах че има двама -трима колеги с такъв акорд, ако може да споделите кои са слабите страни на тази кола и за какво евентуално да оглеждам при покупка.А за англииският акорд четох много и май ще отпадне като вариант.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега, недей си мисли че щом е произведен за Америка или Япония е неразрушим, а пък ние с тия английски "таралясници" сме мазохисти.Имай в предвид че са по на 20 години,няма да е перфектна естествено.Всичко опира до състояние според мен и доза късмет.Сега ако Английския Акорд е в по добро състояние от другите два ти какво ще вземеш,другите защото не са произведени в Англия ли?Взимаш естествено най читавия автомобил за парите си и си ти,естествено най читавия но и да ти е на сърце,аз така направих и до днес съм безкрайно щастлив от избора си.Останалото са празни приказки.Успех...

Редактирано от велизар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

като части шарнир долен отпред 28лв горен рециклиран 25лв заден шарнир 24 лв ангренаж с ролка 100лв ганитура за капака от 11до22 лв накладки предни 45лв задни 40 лв дискове предни 68 лв за брой биалетки 5 лв бройката и задни пружини но те са доработка кабели и свещи нямам спомен това е в общи линий за 85000 км на газ и изпарител 1 път е правен 23 лв менбрани ,Качи се и покарай ако има тръпка това е твойта кола важно е на теб да ти е кеф,Това са цени от преди 2 години

Редактирано от nakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

...и едно Mitsubishi Carisma...

Дано не купиш каризма, купуваш Хонда и караш кола! ;)Това не е Митсубиши, само така пише... :P Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз подкрепям мнението на колегата по-добре този акорд определено от Carisma,нищо лошо към Mitsubishi много са добри,но не и този модел .

Според мен акорда е по-добрия вариант и аз карам акордеон англичанка,не зависи толко къде е произведен а колко е натискан и цеден,все пак колите са на годинки и трябва да се поддържат качествено.

Дано сам бил полезен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...