anikolov 10 #1 Публикувано 10 Март, 2012 Здравейте, Карам Civic Hatch 93-та (EG4) с оригиналната аларма и дистанционно, което в момента вече изглежда така: http://db.tt/TOUkKQNm и много ми се иска да го подновя, но не знам дали мога да му намеря някаква нова "кутия" или трябва да се сменя цялата аларма ? Също така ще съм благодарен, ако някой може да каже от къде мога да се сдобия, тъй като и в ebay не намерих такива кутии. Благодаря на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 10 Март, 2012 Алармата ти въобще НЕ е оригинална. Нова кутийка ще намериш много трудно. Моя съвет е да махнеш старата аларма и да сложиш нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 12 Март, 2012 Много не разбирам ,но не можеше ли да се обучават допълнителни дистанционни,и го изхвърляш старото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 12 Март, 2012 Виж ТУК! И това ти е вариант... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 12 Март, 2012 а където продават аларми и всякакви цигании нали имат едни правоъгълни с прибиращ се ключ чувам че цената за монтаж е 50лв но не знам къде с точност имаше един магазин във варна по улица др железкова ..като тръгнеш от булеварда към омв вляво имаше такава фирма даже бях ходил и ми предлагаха доживотна гаранция запалвания уу муу за 250лв и алармата беше с такъв ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #6 Отговорено 14 Март, 2012 (Редактирано) @slus4o© а за вариант 2 имаш ли представа дали в Бг някой продава и единични бройки (видях в този сайт, който си постнал, че могат да се поръчат минимум 10 бройки.) Предполагам, че като се сдобия с едно такова универсално дистанционно за дадения диапазон честота, пак ще трябва да отида при някой алармаджия да ги "нагласи" нещата ? И то в такъв случай направо едни 100-тина лева за нова аларма с ново дистанционно не е ли по-добрият вариант ? Редактирано 14 Март, 2012 от anikolov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #7 Отговорено 14 Март, 2012 Препоръчително е да отидеш да ти изкубнат старата аларма и да ти сложат новичка .. 2 дистанционни няма ядове .. за 100 лв можеш даже и някой блокаж на запалването да ти сложат .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #8 Отговорено 14 Март, 2012 anikolovВземи си една българска аларма (MILENIUM ти препоръчвам) за около 70-80лева не знам колко струват в момента и си я сложи сам.п.п.Ако искаш ще ти помогна с указанията как да я сложиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове