gamencerista 53 #1 Публикувано 8 Март, 2012 Колега какъв е най-лесни вариант да се бутне малко това двигателче, ще приеме ли ви-текова глава или Утре ще махам катализатора и се надявам леко да отпуши, но няма да откажа всякакви съвети от ваша страна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #2 Отговорено 8 Март, 2012 Абе да ти кажа и аз се чудя как да я съживя малко,мислил съм над варианта за втек глава,мисля че от д16-ките някоя можеше да се напасне но не съм влизал много във филма а и маи няма да е много рентабилно поради простата причина,че ако сложиш глава на д16,тря да вземеш и всмукател и генерация и преправянка ииии то ко остава от мотора само блока на д14-ката маи ше е по добре да си вземеш една д16-ка цяла Като заначало ако искаш към 10-ина коня и повече динамика смени генерацията с 4-2-1 и сложи всмукател от д16з6 или д16у8 Повечето колеги са правили тази гимнастика и са останали доволни от резултата В "полезни технически" ще намериш доста интересни неша,поразрови се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове