profi84 0 #1 Публикувано 5 Март, 2012 Наскоро закупих колата, но чак онзи ден реших да я закарам на диагностика за грешки, грешки нямаше, но ми беше откачена буксата на ABS, след като я закачихме, на таблото не светна нищо, изглежда или няма крушка или е изгоряла, така или иначе пак не даде грешки. Но като се качих и подкарах колата при скорост до 40 км/ч дори и при леко натискане на спирачките всеки път се задейства ABS-a и се чува неприятен метален звук, моля за мнение по въпроса, дали да изключа пак буксата, докато не намеря проблема или може и така да се кара, макар че е много неприятно за шофиране? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi40 1 #2 Отговорено 12 Март, 2012 (Редактирано) zdr kolega proveri si vsi4ki grivni na abs sa ako ima nqkoq korozirala ili zadrastena ot kal ot tam e ili pak moje i da e schupena ili iskrivena moita beshe korozirala qko i sashtata rabota za shtqlo ne shtqlo mi udrq pedala Редактирано 12 Март, 2012 от slavi40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kossta 4 #3 Отговорено 12 Март, 2012 Ипри мен имам този проблем само,че се появява точно преди колата да спре.Ще я закарам в хонда и ще пиша ако я оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #4 Отговорено 22 Март, 2012 Здравейте, имам такава кола от 6 месеца и нито един път не се е пускал АБС и лампичката никога не е светвала. В началото мислех, че просто не е имало подходящ случай за да се включи, но зимата пробвах на лед и нищо. Моля някой ако е имал същия проблем да сподели. А междувременно ако може да ми кажете къде се намира тази букса, която е била изключена. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmax666666 3 #5 Отговорено 5 Юни, 2018 Здравейте колеги. Имам въпрос относно ABS Honda Civic англичанка под 10 километра в час ABS ми сработва, което удължава много спирачният ми път и често ме изправи на нокти пред притичащите пешеходци или рязкоспиращатите коли. някой нещо ако знае как да оправя..,.ще бъда благодарен.Изпратено от моят MYA-L41 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове