Vlck 0 #1 Публикувано 3 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, от януари до сега ми се скапаха машинките и на трите врати, освен шофьорската. Днес успях да извадя едната и я разглобих, по червяка всичко си беше на ред, обаче четките на двигателчето се оказаха скапани. Опитах се да почистя четките и да смажа механиката, но ефекта е минимален. Май ще трябва да се поръчват нови. Някой има ли подобни проблеми и решения, евентуално. Поздрави и благодаря предварително. п.с. Честит 3-ти Март!Това трябвваше да влеза в подтемата за Сивик 7-ма генерация, ама нещо се обърка. извинявам се. Редактирано 3 Март, 2012 от Vlck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 3 Март, 2012 Сменял съм на 7-ма ген. и стават само оригиналните (ти си решаваш дали нови или 2-та употреба). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokkich 0 #3 Отговорено 3 Март, 2012 Здравейте колеги, от януари до сега ми се скапаха машинките и на трите врати, освен шофьорската. Днес успях да извадя едната и я разглобих, по червяка всичко си беше на ред, обаче четките на двигателчето се оказаха скапани. Опитах се да почистя четките и да смажа механиката, но ефекта е минимален. Май ще трябва да се поръчват нови. Някой има ли подобни проблеми и решения, евентуално. Поздрави и благодаря предварително. п.с. Честит 3-ти Март!Това трябвваше да влеза в подтемата за Сивик 7-ма генерация, ама нещо се обърка. извинявам се.братле на моя акорд централното спря да заключва дясната предна врата и се чудя заштоимам и друг проблем акорда ми е 97г 115к с 1800куб като е на обород или по инерцея срелката играе между 600 и 800 обурота и гасне когато е загрял и е на метан на бенц няма проблем някой може ли да ме просветли за кво става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vlck 0 #4 Отговорено 3 Март, 2012 Май ще се сменят, ама няма да е сега, че се натрупаха доста неща и не стигат финансите.Поздрави, а с пловдивчани утре може да се видим на сбирката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi D16V1 0 #5 Отговорено 11 Септември, 2022 На 3.03.2012 г. at 22:32, jokera написа: Сменял съм на 7-ма ген. и стават само оригиналните (ти си решаваш дали нови или 2-та употреба). Става става аз отворих Монте оригинално Капсуловани и им смених мотор четата. Сега работят безпроблемно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 29 Септември, 2022 Може и да не се сменят моторите -само фъргаш позистора вътре в четкодържателя ,умалява от зор с времето и бързо си вдига съпротивлението и при малък ток през мотора и машинката няма сила .Навремето в кинескопените кошници имаше позистори на размагнитвача на кинескопа -като се скапе и екрана ставаше шарен като битова черга от едновремешните стотици съм сменил ,там обаче номера е амплитудата на синусоидата постепенно да затихне от най-високо ниво до нула -при моторите е със защитна цел за да не се запали при проблем ,но и без него работи коректно -изпробвано многократно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове