Jump to content
nasko.nakov

Акорд , 2.0i , `97 не може да се форсира

Recommended Posts

Колеги някой да помогне , ако е имал такъв проблем.Реших да си сменя кабелите на свещите , впоследствие установих , че кабелите са излезли от делкото, оказаха се боклуци.От тогава колата не може да се форсира повече от 3000 оборота , гасне и гори двойно.Ако някой има някаква идея или е имал същия проблем моля да пише . П.П. някой знае ли има ли тази хонда букса за диагностика Honda Accord 2.0i `97 (UK).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като кабелите са излезли от делкото - вкарай ги пак там, като не забравяш да спазваш реда за това. Че са излезли, добре, ама как по това съдиш че са боклуци, може изобщо да не са били вкарани, където и както трябва. Врачките във форума са на изчерпване, дай повече инфо. По средни данни едни кабели държат, примерно от 50-60 000км експлоатация /ако не са дефектни/, до когато могат. Друг е въпроса, ако имаш прекъснат кабел, но пак - дай инфо.

Редактирано от d1ma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като кабелите са излезли от делкото - вкарай ги пак там, като не забравяш да спазваш реда за това. Че са излезли, добре, ама как по това съдиш че са боклуци, може изобщо да не са били вкарани, където и както трябва. Врачките във форума са на изчерпване, дай повече инфо. По средни данни едни кабели държат, примерно от 50-60 000км експлоатация /ако не са дефектни/, до когато могат. Друг е въпроса, ако имаш прекъснат кабел, но пак - дай инфо.

Аз кабелите съм ги вкарал пак, те са чисто нови, даже пробвах пак със старите кабели , разлика никаква.Не казвам , че е от тях , просто от тогава е проблема.А че са боклуци са си такива , в последствие се оказа , че има доста по читави(естествено беше късно).Идеята ми е да разбера какви поражения може да има от това излизане на кабелите докато е работил двигателя.Основните предположения са , че нещо е изгоряло в делкото.Проблема е , че майсторите около мен вдигат ръце като видят Хонда.Вече година не мога да реша проблема .Няма прекъснат кабел, това беше едно от първите неща ,за които проверих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...