Jump to content
TommyMcKinnie

Сивик 6 генерация търси бартер

Recommended Posts

Honda Civic 1,4IS

Цена: Бартер за 5 генерация ЕДИНСТВЕНО.

Дата: на производство 1996 г.

Тип двигател Бензинов

Мощност : 90 к.с.

Скоростна кутия: Ръчна

Категория: Хетчбег

Пробег: 140000 км

Цвят: Черен

Особености:

• 2(3) Врати

• Ел. Огледала

• Ел. Стъкла

•Ел. Шибидах

• Имобилайзер

• Лети джанти

• Металик

• Серво управление

• Стерео уредба

• Чупещ волан

• Кожен салон

Допълнителна информация:

Колата е много пазена. Среди във вратите " Kicker ", ЦД - Pioneer 4300UB, Елипси Ground Zero GZIF 6904X, ПО КОЛАТА НЯМА ГРАМ РЪЖДА !

Салоно е запазен. Колата е със спортно окачване и червените пружини. Лети джанти 15' с малък борд и перфектни летни гуми на тях ( На 1 сезон са )

Фолио на задните странични стъкла. Xenon фарове. Има нужното окабеляване за свързване на усилвател ( изкаран е и кабел за чейнджър )

Двигателят не гори грам масло, окачването е перфектно. Всичко по колата си работи идеално. Колата се кара всеки ден около 12-15 километра ( Да отбележа, че не съм фен на високите скорости и тази кола незнае какво е да се кара над 3000 оборота нито пък обичам да се "шашава" и да дърпам ръчна ) Някои сигорно ще си кажат " А да кой знае колко пъти тази кола е влизала 6-7000 оборота " Карам хонда, защото това е мечтаната кола за мен! Казвам го поради причината че има хора купуващи си хонда нахъсали се гледайки "Бързи и яростни" и си мислят, че са царете на пътя. Еми да, но аз не съм такъв човек. Хондата ми харесва как седи на пътя.. едно ТЕЖКО !! ( I'm riding on blades )

Заменям я за 5 генерация защотото това е мечтаната кола за мен. Към колата давам още 2 джанти 15' отново с летни гуми на тях ( не са много добри гумите ) и допълнителна предна тунинг броня.

СНИМКИ :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За връзка : skype : megabassaa, email : megabassaa@abv.bg, GSM : 0898794457 / 0884860617 ( Може да търсите по всяко време )

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...