HCT 22 #1 Публикувано 27 Февруари, 2012 Интерисува ме фарове ли било стопове ли било или халогенни няма значение .. даме ориентирате доло горе каква може да е доставката на едни фарове . ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 27 Февруари, 2012 Няма да е лошо да ни ориентираш от къде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #3 Отговорено 27 Февруари, 2012 Всеки продавач в еВау сам определя доставката си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 27 Февруари, 2012 Не е точно така.Сам определя по какво ще ти ги прати и от там каква е цената.При всички случаи за фарове под 80 долара доставка няма, даже сега вдигнаха малко цените и може и под 90 да няма вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #5 Отговорено 27 Февруари, 2012 Купувал съм почти еднакви артикули от продавач, като единият нямаше доставка, а другият имаше. Имаха 4-5$ разлика в цените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #6 Отговорено 27 Февруари, 2012 Слагат си handling fee. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HCT 22 #7 Отговорено 28 Февруари, 2012 Незнам каква е процедурата с ибей .. затова питам и доло горе гледам сякаш неса доста парички частите ама доставките маи са солени .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #8 Отговорено 28 Февруари, 2012 Незнам каква е процедурата с ибей .. затова питам и доло горе гледам сякаш неса доста парички частите ама доставките маи са солени .. Точно така . То трябва да си пише като избереш до къде да ги доставят колко е цената ? Не съм поръчвал но съм гледал , че има такова нещо . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #9 Отговорено 28 Февруари, 2012 За да виждаш цените с доставките, ето какво трябва да направиш. Първо пишеш какво търсиш, след това избираш от това падащо меню сортиране на цени + доставка (от най-ниски към високи и обратното) : След това избираш BGR : И вече цените ти се сортират както си задал + цената за доставка отдолу : Срещу цената пише Buy it now, това означава, че цената е крайна. Ако не го пише значи продукта е на търг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #10 Отговорено 29 Февруари, 2012 Ако си избереш части от англия, имам човек, който прави доставки от там и взима 10% за да свърши цялата работа. Ако те интересува пиши ми и мога да ти кажа когато си избереш нещо на каква цена ще достигне до теб. Мацката е много точна, даваш и заявка, превеждаш по банка парите и веднага щом дойдат нещата се виждате и ги получаваш. Ползвал съм я за пазаруване от спортс директ, също от е-бей за една клавиатура за лаптоп и всичко е точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове