ATMV 108 #1 Публикувано 24 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте! Отказаха ми мигачите, мисля, че проблема е в релето понеже са ми правили проблеми и сега явно е дало фира. Имам аварийни. Ако миже някой запознат да ми каже къде се намира въпросното реле и как изглежда? Колата е сивик 5-та купе. Поздрави Редактирано 24 Февруари, 2012 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 24 Февруари, 2012 Релето се намира на таблото с бушони под волана над бушони 22 и 23, релето е с три крачета отваряш и презапояваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #3 Отговорено 24 Февруари, 2012 (Редактирано) Вътре в самото табло на бушоните ли се намира? Точно над 22 и 23 влиза букса с три крака, идваща от релето на аварийните(предполагам, понеже като му откача някоя от буксите и аварийните спират) Редактирано 24 Февруари, 2012 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 24 Февруари, 2012 (Редактирано) Аварийните и мигачите са на едно реле. Но може и с лостчето за мигачите да имаш проблем.То също се разглобява и почиства.А за буксата над 22 и 23, явно някои е правил магарии из колата ти Редактирано 24 Февруари, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #5 Отговорено 25 Февруари, 2012 Благодаря колега! Значи след като се оказа, че не е от релето, разглобих лостчето да видя дали няма някой мизерия там, както ме посъветва колегата. Оказа се, че и там всичко е наред. Накрая извадих копчето на аварийните и размърдах жиците към буксата. За момент дойдоха мигачите, но след като няколко пъти включих и изключих аварийните пак спряха да светят. Раглобих копчето и напънах/отворих малко пластините, сглобих го и всичко си дойде на мястото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове