CLERO 8 #1 Публикувано 23 Февруари, 2012 Здравеите колеги.Двигателят за,който става въпрос е D15z1 интересува ме могали да използвам други защито трябва да сменям мойте защото имам скъсани два и немога да открия по-магазините оригинални.И също така даите съвет как да извадя парчетата от главата (за да мога да завия другите след като сменя гарнитурата и О пръстените).ПП много благодаря предварително за съдеиствието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #2 Отговорено 23 Февруари, 2012 И аз неможах да намеря нови за това си ги направих при стругар като му занесох един оригинален,мисля,че ми взе 2лв за болт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #3 Отговорено 23 Февруари, 2012 (Редактирано) Приказвай с Мариян,той ще ти свърши работа Редактирано 23 Февруари, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 23 Февруари, 2012 ок мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове