kazadores 59 #1 Публикувано 20 Февруари, 2012 Колеги,някой знае ли дали има на практика разлика между предното магаре на 5-та ген сивик,независимо дали е хеч,купе или седан и независимо от мотора.При мен и на хеча и на купето ми се струват,че са еднакви.Знам,че на ВТИ-ките имат една малка долна разпънка,но като изключим това не намирам други визуални разлики.Нека ако има някой запознат да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #2 Отговорено 21 Февруари, 2012 еднакви са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 21 Февруари, 2012 На 5-та ген, седан с д15 няма отвори за болтовете за стабилизираща, тъй че май има разлика. Или поне при мен такива отвори липсват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #4 Отговорено 22 Февруари, 2012 При мен и на двете коли има отвори,но от едната страна е хванат в единия отвор със скобичка един от маркучите на рейката и пречи да се сложи тази разпънка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове