Jump to content
vespas

скъсано кара на кардана на cr-v

Recommended Posts

Здравейте приятели.Понеже съм много '' умен'' днес се мъчих да извадя един бус от една пряспа.А бе с две думи карето на кардана се скъса.Явно не е толкова глупако устойчиво колкото мен.Та интерисува ме къде мога да погледна цена и най вече инфо около някъквава маркировка ,белег или нещо подобно ,което трябва да знам ,когато отида да го подменя.Сетих се още нещо- понеже автомобилът е на пътя ,проблем ли ще е ако фиксирам висещият кардан с едно въже за шасито и преместя колата.Благодаря ви много.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та интерисува ме къде мога да погледна цена и най вече инфо около някъквава маркировка ,белег или нещо подобно ,което трябва да знам ,когато отида да го подменя.Сетих се още нещо- понеже автомобилът е на пътя ,проблем ли ще е ако фиксирам висещият кардан с

Здравей колега!Неприятно най - вече, че принципно каретата на CR-V не са разглобяеми и вървят в комплект с кардана. Но иначе знам, че можело да се сменят. Защото аз за моята съм ги купил и ги возя една година в багажника, като цена ако не се лъжа бяха от рода на 35-40 лв. японски. Ще сляза сега до колата да взема едното и да ти опиша какво пише на кутията, въпреки, че те по магазините се ориентират, но да ти кажа трябва серизен човек да ти ги смени, защото се заваряват шайби да държат новите карета, че иначе ще се разпаднат и да не изгубиш кардана.Относно кардана нямаш проблеми да го захванеш някак за шасито, така, че да не изпадне и дя я прибереш колата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не ми разреши да си редактирам предишния пост, затова пиша втори.Та каретата които аз съм си купил са марка TOYO, а номера е TD-181. Сега като го погледнах отново, ми то е толкова нежно и малко, че изобщо не се учудвам, че си го скъсал явно си дал зор на колата.Уточнявам, че моята е 98г, 128к.с.

Редактирано от ijp_cor

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не зависи ли кое каре е скъсано - за прибирането? :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карето което скъсах е основното . между кардана и диференциала.Наистина дадох повечко зор на колата, но пък чак до толкова ...Не знам.... може да е било просто за смяна ,пукнато или износено...Дано наистина да се продават отделно защото цял кардан хич не ми се иска да купувам.Колега ще съм ти благодарен да ми кажеш от къде си купил твоето.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...