epsoncho 19 #1 Публикувано 19 Февруари, 2012 Здравейте колеги преди 2 дена ходих на авто мивка и този който почиства колата явно малко се е престарал и е натиснал маншона на скоросния лост и вследствие на това е паднал и вчера разглобих барчето да наместя маншона и видях следното нещо което много ме очуди и се запитах за какво е това http://www.snimka.bg/?album;aid=655429 някой ако може да каже за какво е и как работи ще съм много благодарен поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 286 #2 Отговорено 19 Февруари, 2012 Според мен е двузонов обемен датчик за алармата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #3 Отговорено 19 Февруари, 2012 Точно това е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
epsoncho 19 #4 Отговорено 19 Февруари, 2012 можели малко разяснение за това и какво прави, а аз междо другото нямам аларма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 19 Февруари, 2012 Значи си имал аларма някога, но... Работата на тази джаджа е ако си забравил оставен отворен прозорец и някои индивид реши да си пъхне ръката (сещаш се за какво) и алармата се задейства. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
epsoncho 19 #6 Отговорено 20 Февруари, 2012 да разбрах те благодаря много за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове