FuckHonda 20 #1 Публикувано 13 Февруари, 2012 Колеги ето какво се случи и сега ми трябва добър тенекеджия, ако може да не е кожодер. За Варна става въпрос Ето го и удара На пръв поглед имам броня, калник капак, мигач, очиларка По-добре ли е спроред вас да изправям криви тенекии и да се хвърля много кит, или по добре, от морга да си намеря здрави части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 13 Февруари, 2012 Е не е много колега стига пък ти..Оправи си твоите и не го мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 16 Февруари, 2012 (Редактирано) Огнян - 0889692134 ; В Аспарухово се намира много съм доволен .. ако искаш пиши на лични .. ще те заведа лично ... наистина човека не си остава ръцете ; Редактирано 16 Февруари, 2012 от Mickelangelo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #4 Отговорено 16 Февруари, 2012 Колега писах ти на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clockerman 14 #5 Отговорено 21 Февруари, 2012 е кажете го тоя тенекеджия де...че все ще се наложи да потрябва на някой. И няма да се питаме къде се намира и кой го знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове