HellBull 44 #1 Публикувано 13 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте колегиКарам хонда сивик 6-та генерация хечбек 97г. с двигател D14A3. Искам да разбера с какво ECU е колата ми, може ли да се чипва и какво OBD e. Ще е хубаво ако се направи обща тема за всички модели на хонда и да се прикрепи към "Полезни технически теми". Най-често във форума се споменава ECU P28 но не знам то с какво ОБД е и защо е най-предпочитано. Мерси предварително на колегите които ще се отзовът да съберем информацията и дано да се получи една полезна тема. Редактирано 13 Февруари, 2012 от HellBull Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 13 Февруари, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=36622 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #3 Отговорено 13 Февруари, 2012 хмм видях я тази тема но не я разгледах много добре.До колкото разбирам моето ECU e P2E. Това ECU може ли да се чипосва, мога ли да му задам примерно функция launch control и всякаква такава информация ще ми е от полза. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 13 Февруари, 2012 (Редактирано) D14A3ECU code: P3XFuel Control : OBD2-a, DPFI (SFi – Simplified Fuel injection), 1+3 2+4 injectors thrown togetherс по присти думи от тва Еку нищо не става ... за да ползваш "готино" еку трябва да се модифицира инсталацията и по истинска инжекция естествено със съпътстващата и периферия примерно д15б7,д16з6/7/9Поздрави Редактирано 13 Февруари, 2012 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове