Jump to content
HellBull

С какво ECU е колата ми?

Recommended Posts

Здравейте колегиКарам хонда сивик 6-та генерация хечбек 97г. с двигател D14A3. Искам да разбера с какво ECU е колата ми, може ли да се чипва и какво OBD e. Ще е хубаво ако се направи обща тема за всички модели на хонда и да се прикрепи към "Полезни технически теми". Най-често във форума се споменава ECU P28 но не знам то с какво ОБД е и защо е най-предпочитано. Мерси предварително на колегите които ще се отзовът да съберем информацията и дано да се получи една полезна тема.

Редактирано от HellBull

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хмм видях я тази тема но не я разгледах много добре.До колкото разбирам моето ECU e P2E. Това ECU може ли да се чипосва, мога ли да му задам примерно функция launch control и всякаква такава информация ще ми е от полза. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D14A3ECU code: P3XFuel Control : OBD2-a, DPFI (SFi – Simplified Fuel injection), 1+3 2+4 injectors thrown togetherс по присти думи от тва Еку нищо не става ... за да ползваш "готино" еку трябва да се модифицира инсталацията и по истинска инжекция естествено със съпътстващата и периферия :)примерно д15б7,д16з6/7/9Поздрави

Редактирано от R-Racing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...