bavareca_86 0 #1 Публикувано 11 Февруари, 2012 Здравейте,от около 15 дена сам собственик на СИВИК 1,5 5-та генерация 1993 година.Колата е на газ и това е причината да си я взема,за да се возя по евтино.Понеже не можах да открия и се обърках може ли да ми кажете точно как се води маторя на колата?Има едно странно явление на таблото-един път свети 4аст от него,друг път си свети цялото,после почва да свети пак само част от него но примерно другата половина,от какво може да е?ако темата не е в правилния раздел моля да ме извините и да е преместите.Благодаря предварително!!!имам и още въпроси,но вече доста ми се спи и ще останат за утре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #2 Отговорено 11 Февруари, 2012 (Редактирано) Мотора ти се води Д15Б2...това с осветлението на таблото не контактуват хубаво крушките,сваляш,почистваш и така. Редактирано 11 Февруари, 2012 от Tino Не цитирай предходно мнение !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 12 Февруари, 2012 Може и да е D15Z1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #4 Отговорено 12 Февруари, 2012 Може ли да качиш снимки под капака на колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове