cWarrior 16 #1 Публикувано 9 Февруари, 2012 (Редактирано) Още лятото чистих карборатора и примерно съм на 3та на 2500-3000 оборота и като пусна газта много придръпва малки обороти има всичко е както трябва на 5000 като пусна газта не придръпва..Някой имал ли е този проблем ? Мощност си има само това придръпване е проблема Нищо не съм пипал по карба освен , където съм го почистил... Редактирано 9 Февруари, 2012 от Midway` Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 10 Февруари, 2012 Щом имаш стабилен празен ход - няма логика в това, което си написал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #3 Отговорено 10 Февруари, 2012 Е няма ама придръпва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #4 Отговорено 11 Февруари, 2012 Това е карбуратор, всичко може да се очаква. Също така при ниски обороти като подадеш ряско газ и се получава едно забиване на предницата и след 1 сек. почва да ускорява 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 12 Февруари, 2012 Огледай тампоните на двигателя за всеки случаи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #6 Отговорено 12 Февруари, 2012 Това е карбуратор, всичко може да се очаква. Също така при ниски обороти като подадеш ряско газ и се получава едно забиване на предницата и след 1 сек. почва да ускорява Това беше в началото като карборатора беше запушен .Ще прегледам тампоните ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yti_90 0 #7 Отговорено 15 Февруари, 2012 Това е карбуратор, всичко може да се очаква. Също така при ниски обороти като подадеш ряско газ и се получава едно забиване на предницата и след 1 сек. почва да ускорява аз имам такав проблем... в карбуратора ли е при4ината и ако е..... какво трябва да направя ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #8 Отговорено 16 Февруари, 2012 Изчисти карбуратора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yti_90 0 #9 Отговорено 17 Февруари, 2012 Изчисти карбуратора.добре колега.. и още нещо искам да попитам, сутрин колата работи на много високи обороти... по принцип знам 4е така трябва докато загреее но в моя слу4ай са прекалено високии може би около 2000 оборота..Понеже нямам обортомер и не сам сигурен.... възможно ли е да има нещо прецакано ??? благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #10 Отговорено 17 Февруари, 2012 Изчисти карбуратора.добре колега.. и още нещо искам да попитам, сутрин колата работи на много високи обороти... по принцип знам 4е така трябва докато загреее но в моя слу4ай са прекалено високии може би около 2000 оборота..Понеже нямам обортомер и не сам сигурен.... възможно ли е да има нещо прецакано ??? благодаря предварително Така си работят хондите при студен мотор,като позагрее си падат...колкото е по студено толкова по високи могат да бъдат,до 2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #11 Отговорено 17 Февруари, 2012 На -28 градуса миналата зима моята колица до 2300rpm стигна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #12 Отговорено 17 Февруари, 2012 2 000 оборота са нормалните. Ако почукнеш леко педала на газта падат на 1500, но след това пак се покачват леко. Чакаш да угасне смукача и палиш гумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове