EmZvr 225 #1 Публикувано 9 Февруари, 2012 (Редактирано) Купих си част от комплекта (казанче, помпа, копче и пръскалки с маркучите) , който ми трябва за пръскалки за фаровете. Моята англичанка фабрично няма. Може ли някой колега с такава да ми снима под таблото релето за пръскалките и как върви окабеляването или да ми обясни. Понеже друг колега продава на части англичанка, която е разглобена и трябва да му обясня какви части ми трябват от ел. инсталацията. Редактирано 9 Февруари, 2012 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 10 Февруари, 2012 Няма ли кой да помогне Май ще си остана накрая с пръскалки за фаровете само за красота.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #3 Отговорено 10 Февруари, 2012 Що не си прочетеш в service manual-a?Има всичко, за което питаш.Смени и казанчето- на тези с пръскалките е по-голямо(поне при accord-a) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 10 Февруари, 2012 Малко е оф, ама да си кажа. На предната кола имах измиване на фаровете. Това нещо там пръскаше заедно с предните пръскалки, ако си включил фаровете. казанчето за течност беше 8 литрово. Та това измиване на фаровете поне по мое виждане не върши почти никаква работа, или поне аз не съм забелязал някакъв кой знае какъв положителен видим ефект. Единствено течността свършва с темпа на двулитровото при коли без измиване на фаровете. Нямам сега тази екстра и въобще не ми липсва. За разлика от управлението на музиката от волана например. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #5 Отговорено 11 Февруари, 2012 Намерих каквото ми трябваше. Ако все пак някой се интересува ето това е релето за миене на фаровете: 38310-SK4-SO10-M1 Иначе да не е от най-полезните екстри, но като си наумя нещо нямам спирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове