РадославКз 422 #1 Публикувано 5 Февруари, 2012 Здравейте,колеги,това ми е проблема на Икономика!Колата си загрява,стрелката на температурата се вдига,но дали до където трябва,не знам.Лампичката не е изгоряла,като дам контакт,светва.Чека не свети.Дали е от термостат или нещо друго,давайте идеи,че ме дразни!Моля,коментари от сорта-Вдигни си крака от газта,не!Карам я от 3 години колата и знам кога ще светне!Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 5 Февруари, 2012 провери си нивото на антифриза но в тия студове ми мирише на термостат ПС: възможно ли е антифриза ти да е замръзнал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #3 Отговорено 5 Февруари, 2012 А преди чека светваше ли при подаване на контакт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #4 Отговорено 5 Февруари, 2012 Няма как да замръзне антифриза,колата е в тухлен гараж.Под чека не свети,имам предвид,че не свети в движение,на икономиките,ако в движение ти свети чека,Еконото не свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 6 Февруари, 2012 Хмм, доколкото знам еку-то следи за скорост, обороти и температура. Аз бих проверил последния фактор, дали загрява нормално? Не според стрелката а с някакъв друг уред/ термометър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #6 Отговорено 7 Февруари, 2012 Абе и аз натам съм се ориентирал,или е пръцнал термостата,или ми е рядък антифриза,ще видим.Гадното е,че понякога светва,понякога-не..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #7 Отговорено 7 Февруари, 2012 (Редактирано) Аз моята като я взех, 6та D15z6, докъто я карах към вкъщи (около 250 км) ми се наложи да спирам тук там и да я гася, тогава забелязах, че ECONO лампата ту свети, ту не свети. След ден-два забелязах, че ту загрява, ту не като я обслужвах смених термостата и от тогава всичко си работи перфектно. Така че мисля, че е термостат. Успех! Редактирано 7 Февруари, 2012 от www.spirit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #8 Отговорено 7 Февруари, 2012 Мерси за последното мнение!Ще напиша какво е излязло накрая,ама първо да оправя Баба 4-ка,че и пръцна динамото!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #9 Отговорено 7 Февруари, 2012 На иконоика не е задължително еконо лампичката да свети постоянно!!! Прочетете ТУК, има го дискутирано и преди!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #10 Отговорено 7 Февруари, 2012 Аз знам кога и как ми светеше преди лампичката.Щом съм пуснал цяла тема,да занимавам цял форум,значи нещо ме притеснява!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове