NightFox 10 #1 Публикувано 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, голям проблем след студовете. Бях оставил колата в почивка 1 седмица заради "топлото" време и "добрата" настилка по пътищата, та се изненадах страшно неприятно като вчера се опитах да си влезна в нея. Вратата не се отвори от централното и ми се стори нормално (заради студа), бръкнах с ключа пак неще, викам си отвътре ще я отворя и като се раздижи механизма сигурно всичко ще е наред.Влезнах през пасажерската врата и пробвах да я отворя отвътре,но пак неще. Няма как да сваля кората, тъй като трвябва да ми е отворена вратата за тази цел. Може би като съм напънал с ключа да съм счупил нещо или пък незнам. Ако имате някакви идеи какво може да помогне - споделете Колата е Сивик 6. Редактирано 4 Февруари, 2012 от NightFox Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #2 Отговорено 4 Февруари, 2012 Колега на мен снощи ми се случи същото. Отивам към колата, мушкам ключа обаче неще да се отвори. В последствие влязох през другата врата. и палчето за заключване не искаше да се мести, с малко повече сила така 2-3 пъти отваряне затваряне с палчето отвътре и после се оправи. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 4 Февруари, 2012 Не напъвайте механизмите за да не ги счупите. След като можеш да влезеш през пасажерската врата, не виждам какъв е проблема. Качваш се в колата, караш на парно да поразмрази и ще си дойдат на място нещата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #4 Отговорено 4 Февруари, 2012 Просто карайте на парно 5 мин и ще се отвори всичко....с напъването най-много да изкривите или счупите нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NightFox 10 #5 Отговорено 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Колеги, колата я карах около 30 мин на парно и абсолютно същата история, а палчето за заключване и отключване ми е счупено от около 2 3 месеца (в смисъл - то си е там но явно връзката с механизма се е счупила някъде, тъй като се върти на празен ход). Други идеи ? Редактирано 4 Февруари, 2012 от NightFox Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #6 Отговорено 4 Февруари, 2012 Е това е вече друга бира ако е счупено.Аз споделих опит при здрав механизъм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #7 Отговорено 4 Февруари, 2012 Не знам как е на 6 ген. но на 5-та се сваля пластмасата около езика за заключване и има възможност да стигнеш да шпилката на механизма, а ако имаш за машинка на централното някои китаиски боклук може да е блокирала тогава на 50% ще отваряш кората на вратата както е затворена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NightFox 10 #8 Отговорено 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Оо вярно, че преди като я свалях до ключалката имаше отделна пластмаса с 1 болтче, утре ще пробрам и ако стигна до механизма да го размърдам мисля че ще успея да оправя проблема, освен ако не е нещо по сериозно. Редактирано 4 Февруари, 2012 от NightFox Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове