Saho 0 #1 Публикувано 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги!Искам само да се похваля за новата придобивка. 6-ца, черна със 115 коня под капака След 2 години прекъсване, пак съм в Хонда отбора Освен хвалбата за колата, искам да изразя огромни благодарности към Андрешко. Без неговата помощ, щях да си купя някои "кош", но сега съм горд собственик на една Хонда в уникално състояние!Благодаря ти Андрешко за търпението и оргомната помощ при избора на най-читавата. Надявам се повече хора да са така отзивчиви и готови да помогнат на човек, който дори не познават. Ще се постаря да почерпя подобаващо Мерси и на дебелия, а.к.а [ M.G.] за съветите и за това, че ме запозна с Андрей!П.С. Снимки скоро, че трябва да я позимия малко.. Редактирано 4 Февруари, 2012 от Saho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #2 Отговорено 4 Февруари, 2012 Мерси колега А за черпенето няма да ти се размине.Не всеки ден изпада такава красавица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 4 Февруари, 2012 Е то от тия двамата какво друго да се очаква. Честито колега, да й се радваш много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #4 Отговорено 4 Февруари, 2012 Честита да ти е колега. Много безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Philip Nenkov 47 #5 Отговорено 4 Февруари, 2012 Честито и много Втек моменти ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 4 Февруари, 2012 Честита, и много безаварийни км. Дебелия е много голям, помагал ми е неведнъж. Андрешко също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #7 Отговорено 5 Февруари, 2012 Със здраве да си я караш и да не се налага да я продаваш тая Не съм я видял още, ама Андрейчо много я хвали. Той все хубави ги намира... разбирач ще излезе п.п. ако нещо ти пречи под десния лакът - свиркай :P п.п.2. вторниците знаеш къде сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #8 Отговорено 5 Февруари, 2012 Айде със здраве и много безаварийни, честита!! Чакаме снимки ... ии може да върнеш жеста с кръгчето, няма да се разсърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #9 Отговорено 5 Февруари, 2012 Честито колега! Много безаварийни и резервоара винаги да прелива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TDK 7 #10 Отговорено 5 Февруари, 2012 (Редактирано) Със здраве да си я караш . Редактирано 5 Февруари, 2012 от RTNK-5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #11 Отговорено 5 Февруари, 2012 Честито колега! Чакаме да я видим с нетърпение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #12 Отговорено 5 Февруари, 2012 (Редактирано) Честита да ти е колега и много безаварийни с колата.А Андрей и Марто това ше направят ,ще те подлъжат да си вземеш "гадна хонда" Редактирано 5 Февруари, 2012 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #13 Отговорено 6 Февруари, 2012 Честито, честито и добре дошъл в отбора отново Много доволен да останеш от колата и милион безвариини километри да и навъртиш, докъто я караш с усмивка Колата е страшна, ще видиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове