honest 2 #1 Публикувано 4 Февруари, 2012 Здравейте колеги! Имам питанка, относно въпросната с-ма на автоматично зацепване. Знам, че след като превъртят предните колела, автоматично зацепват и задните, но въпроса ми е, на заден ход, примерно в сняг, като превъртят предните, въртят ли и задните? Защото ми се стори, че като въртях в сняг на заден ход, задните колела НЕ зацепиха, а като си карам нормално напред нямам проблеми. Според вас въобразил ли съм си или с-мата 4х4 не зацепва на заден ход? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didodi 1 #2 Отговорено 4 Февруари, 2012 Не си въобразяваш колега на заден ход няма 4x4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #3 Отговорено 4 Февруари, 2012 Не си въобразяваш колега на заден ход няма 4x4Колега, мерси за бързия отговор! Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 4 Февруари, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=42519&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #5 Отговорено 4 Февруари, 2012 Има си и назад 4х4.Пробвай пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio_sr 0 #6 Отговорено 15 Февруари, 2012 Колегите са прави и на пред и назад работят и четирите колела....при мене доста сняг изхърлят даже задните колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #7 Отговорено 15 Февруари, 2012 .........работят и четирите колела........ ......Само при налични Блокажи на Диференциалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #8 Отговорено 15 Февруари, 2012 (Редактирано) ... които ние, за съжаление, нямаме! Редактирано 15 Февруари, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове