J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 27 Януари, 2012 Здравейте колеги.Имам следния проблем.При превъртане на гумите имам чувството,че таблто ще ми падне в краката..Започва едно тресене,подскачане и т.н.Забелязал съм,че го прави при мокър асфалт,дори днес и на сега като дам газ и подскача.Карам с 13-ки зимата,лятото с 15-ки 7j (мисля,че така се означаваха) широчина на джантите,и винаги тресе.Пробвах с балансиране изправяне и пак не помогна.На какво може да се дължи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #2 Отговорено 27 Януари, 2012 При мен също е така, при всичките ми ХОНДИ!Съвсем нормално, зацепваш, не зацепваш и т.н.= подскачане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 27 Януари, 2012 Ето нещичко по въпроса http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44521&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #4 Отговорено 27 Януари, 2012 И при мен така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 27 Януари, 2012 Амортисьори, Амортисьори приятели там е проблема 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 27 Януари, 2012 (Редактирано) ПРИ мен се получава като гумите са по студени и от настилката и от типа гуми . ( От налягането им също.). При мен го има на първа на втора и малко на трета това Като сложа сликовете го лекувам :lol: Редактирано 27 Януари, 2012 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #7 Отговорено 27 Януари, 2012 При мен феномена (wheel hop) изчезна почти напълно, след като смених този тампон: със същия, но натъпкан със PU силикон: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #8 Отговорено 27 Януари, 2012 Имам следния проблем.При превъртане на гумите имам чувството,че таблто ще ми падне в краката..Започва едно тресене,подскачане и т.н. Забелязал съм,че го прави при мокър асфалт,дори днес и на сега като дам газ и подскача. Ама никой не чете първият пост.Става въпрос само за мокро.Никви амортесьори,никви тампони. На сухо и като тръгваш, като тресе е ясно че е съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #9 Отговорено 27 Януари, 2012 (Редактирано) Ефекта според мен идва от това че има добро сцепление гума-асфалт, лека предница, голяма мощ предавана към колелата и твърдо окачване. И моята хонда подскачаше така Редактирано 27 Януари, 2012 от MonsterOOD 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #10 Отговорено 27 Януари, 2012 При мен феномена (wheel hop) изчезна почти напълно, след като смених този тампон: със същия, но натъпкан със PU силикон: Извинявам се на колегата, че му пиша в темата. Евала за лекуването на тампоните на двигателя само ще те помоля да споделиш какъв е точно силикона че и аз имам скъсан тампон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #11 Отговорено 27 Януари, 2012 (Редактирано) PU за стъклопакети. Препоръчвам запълването да става поне на 3 пъти, в противен случай съхненето продължава 2+ седмици.Edit Точно държанието на мокро/сняг се излекува Редактирано 27 Януари, 2012 от LAMER 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове