Jump to content
hangman_real

сваляне на кори на заключена задна врата

Recommended Posts

Здравейте колеги. От скоро притежавам хонда акорд 2001 2.0 executive. В миналото съм имал няколко сивика и съм ги свалял тия кори десетки пъти, но в този случай задната врата не може да се отваря нито от вътре нито от вън. Махнал съм всички болчета и успях с голяма мъка да откопчея щипките, но изглежда че нещо ми задържа около дръжката за отваряне на врата. Да не би да има някаква щипка там или нещо по специфично. За съжаление в нета има много упътвъния но за американската версия. Ако някои знае нещо нека сподели. Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно все още не си се справил, има едно малко пластмасово капаче зад лоста за отваряне и под него се крие един винт. Другите два винта са на дръжката като единия е точно под копчето за ел. стъклото а другия малко по на вътре. Следва махане на пластмасата около заключващия механизъм, откопчаване на клипсите (за задните кори са четири от външната страна, три от страната на шофьора като едната е под говорителя) и кората се изтегля на горе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако случайно все още не си се справил, има едно малко пластмасово капаче зад лоста за отваряне и под него се крие един винт. Другите два винта са на дръжката като единия е точно под копчето за ел. стъклото а другия малко по на вътре. Следва махане на пластмасата около заключващия механизъм, откопчаване на клипсите (за задните кори са четири от външната страна, три от страната на шофьора като едната е под говорителя) и кората се изтегля на горе.

Мерси колега, успях да се справя преди няколко дена. Проблема при мене беше че след като се развие винчето зад дръжката за отваряне на вратата има определен начин по които се сваля дръжката (има едни краченца пласмасови) и дръжката се плъзва мисля че беше от дясно на ляво. Когато човек не знае и грубата сила помага :)) Поздрав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...