Jump to content
Emsi

амортисъор пета врата црв 1

Recommended Posts

кажете 4итав магазин в Пловдив за амортисъори Колата е црв 1 Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да помогна за Пловдив,но да споделя за едно побългаряване с амортесьора за петата врата.... :bg: ....та отивам при приятел с магазин за части-VW да провери за поръчка на амортесьорчето и след,като му обявиха някаква трицифрена сума,той извади няколко подобни от наличните и накрая пасна от Голф-2,като му резна накрайника откъм колата и завари там накрайника от стария ми амортисьор.....е малко ми беше криво за циганииката...... :blush: ......но,ми излезна 20лв+почерпка...... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да помогна за Пловдив,но да споделя за едно побългаряване с амортесьора за петата врата.... :bg: ....та отивам при приятел с магазин за части-VW да провери за поръчка на амортесьорчето и след,като му обявиха някаква трицифрена сума,той извади няколко подобни от наличните и накрая пасна от Голф-2,като му резна накрайника откъм колата и завари там накрайника от стария ми амортисьор.....е малко ми беше криво за циганииката...... :blush: ......но,ми излезна 20лв+почерпка...... :tooth:

благодаря все пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз проблема го реших със един стопор на стержена Този амортисъор се купува само оригинален 170 -200лв според скороста на доставката Може да се купи такъв с ябълки и да се преправи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дай малко снимки ако е възможно, за да видим как е станало, че и моя е изпуснал....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...