Newbie 5 #1 Публикувано 15 Януари, 2012 Здравейте,Интересува ме според Вас дали е възможно да се поставят 2 стъкла, като съответно и 2-те са на едната врата.Много не мога да обясня кой ефект гоня, но моля вижте тази Лада - http://vbox7.com/play:e3df40e7bdМного ми грабна окото, някой ако е по-навътре в нещата може да ми разясни с какви неща ще трябва да се сдобия и въобще приложимо ли е това на хондите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 16 Януари, 2012 Tо в Лада луфтове много и котка да затвориш вътре ще избяга. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 18 Януари, 2012 Някък си ме съмнява, освен ако няма начин да се махне вътрешното уплътнение и там да се сложи още едно стъкло Иначе идеята е много добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 18 Януари, 2012 Свали кората на вратата, погледни как е направена механиката за вдигане на стъклата и сам ще се откажеш!Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове