Jump to content
M3D

за професионалисти

Recommended Posts

Сивик 6 п.японка-джойстика,който вкл.чистачките при завъртане се превключват степените а като се вкл.на долу е еднократно почистване и след това се връща автоматично.Опцията на долу(еднократно)не работи вече т.е не се връща автомат.в изходящо положение.При едно включване нещо изщрака и си остана долу и трябва да го вдигам ръчно за да си изкл. чистачките?Вероятно става въпрос за някакво счупване,някой сблъсквал ли се е с такава повреда и как се решава? Изисква ли ВИСШ професионализъм или да почвам да разглобявам и ще си покаже?

Редактирано от M3D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм имал същия проблем преди.Нищо сложно няма просто си разглови пластмасите около волана и ще видиш как става.Това не можеш да го залепиш, трябва да си купиш друго.Пусни си една тема с купува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК,обаче какво търся да купувам....? Не ми се ще сега да го разглобявам да го гледам какво е да го търся да го купувам после да го разглобявам да го сменявамЗа това ако може по-конкретно да кажеш само механизъм ли от вътре как е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако кажеш каква точно е колата може и да ти се каже...Привидно изглеждат еднакво, но дали имат разлики не знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казал е - сивик 6 японкакъм колегата - защо не си купиш направо цялата ръчка втора ръка ? едва ли ще е кой знае колко пари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...