n4zgul 0 #1 Публикувано 12 Януари, 2012 Здравейте!Искам да ви попитам за мненията ви относно докараните от САЩ хонди.Става въпрос за Civic-и 8-ма генерация. Чудя се как стоят нещата с частите: по-сложно ли се намират, много големи ли са разликите между европейския модел и американския. Общо взето заслужава ли си да си купиш внесен от Америка? Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 12 Януари, 2012 (Редактирано) Колите в Европа свършиха ли се колега ? Ако не е много рядък модел автомобил аз лично не бих се занимавал с внос от Щатите.Да , може би са евтини там но сметни едни 20%ДДС , мито , доставката и таксите и разправиите и не ми се вижда много изгодно като теглиш чертата в края на цялата работа.Виж , ако е някой рядък модел кола е друг въпроса.Преди години мой познат от квартала си беше взел Сивик чисто нов с доставка от Япония и ходи да си го прибира от някакво пристанище в Турция но това беше преди години.Сега предполагам си наемаш контейнер и ти го доставят без проблеми до пристанището във Варна или Бургас но си е разправия със сигурност Редактирано 12 Януари, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n4zgul 0 #3 Отговорено 12 Януари, 2012 (Редактирано) Не става въпрос аз да си я докарам , а за вече докаран автомобил по автокъщи. Просто пише внос от САЩ, така че проблеми с ДДС, мито и т.н. няма да има Редактирано 12 Януари, 2012 от kokodaf Ð�е цитирай коментара непоÑ�редÑ�твено преди твоÑ� ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Philip Nenkov 47 #4 Отговорено 18 Януари, 2012 Аз съм чувал , че тези от САЩ са с по друг тип окачване (уж по здраво) , но на практика не съм сигурен дали е така . Хубавото на кола от щатите , ако я купуваш от там е , че винаги знаеш дали е удряна . Това няма как да се скрие там , но за вече внесена незнам . Според мен не е лош избор за Американски сивик . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове