MiSh0 0 #1 Публикувано 10 Януари, 2012 Здравейте бъдещи колеги ! Сигурно има вече такава тема, но не можах да я открия. Пиша ви за да ми дадете един последен съвет, изчетох много теми за въпросната Хонда Сивик 1.4 ис 6г . Много се двоумях и все още се се двоумя между Ауди А3 1.6, Голф 4 1.6 и Хонда Сивик задължително фейслифта. Изчетох много неща за тези коли и за сега клоня повече за хондата . Но очаквам и вие да си изкажете мнението също така плюсовете и минусите за тея 3 автомобила. Благодаря ви предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #2 Отговорено 10 Януари, 2012 Здравей бъдещ колега . Аз си взех точно фейса, '99 е моята, D14Z2, преди 8 месеца. Направих и само едно обслужване и оттогава само се качвам и карам. Нямам много база за сравнение тъй като ми е първа кола, но съм много доволен. <br><br>Относно разхода на гориво, извънградско най-често пътувам до Русе и ми гори 6-6,5 обикновен 95. В София около 8,5 среден разход. Като цяло тук може само добри неща за марката, което не е много обективно, но ти казвам, че си в добра насока.<br><br>Четейки из форума, бих казал, че повечето колеги предпочитам иконимичния Vtec 1.5, но го няма във фейслифта. Такъв гледал ли си?<br>Късмет в търсенето<br> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Micho 65 #3 Отговорено 10 Януари, 2012 (Редактирано) @juvchoИма го! Редактирано 10 Януари, 2012 от Micho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MiSh0 0 #4 Отговорено 10 Януари, 2012 Здравей бъдещ колега . Аз си взех точно фейса, '99 е моята, D14Z2, преди 8 месеца. Направих и само едно обслужване и оттогава само се качвам и карам. Нямам много база за сравнение тъй като ми е първа кола, но съм много доволен. <br><br>Относно разхода на гориво, извънградско най-често пътувам до Русе и ми гори 6-6,5 обикновен 95. В София около 8,5 среден разход. Като цяло тук може само добри неща за марката, което не е много обективно, но ти казвам, че си в добра насока.<br><br>Четейки из форума, бих казал, че повечето колеги предпочитам иконимичния Vtec 1.5, но го няма във фейслифта. Такъв гледал ли си?<br>Късмет в търсенето<br>Ами да ти кажа много съм навит за 1.5 Vtec , нищо че не е фейслифта но ме притеснява високия данък. Мен ми трябва кола която да е икономична, доло горе с не скъпа подръжка и най важното да е здрава. Старата ми кола е Вектра А 1.6 и съм мн доволен от нея, но мисля вече да я сменя и Сивика доло горе се доближава до нея от към разход и поддръжка, до колкото четох из форума де с такова впечатление остнах. А и пък колата ми трябва повече за градско ( Варна). И също мисля да я газифицирам ( ГИ), до колкот четох из форума , не им влияе зле газта . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #5 Отговорено 10 Януари, 2012 Супер, че го има, мисля, че не съм виждал такъв в продажба в България, поне не от фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 11 Януари, 2012 За японски хечбек с три врати ли стават въпрос или за английския с пет. И двата се предлагат с 1.5 VTEC-E. Също така има и седан, преди и след фейслифт (отново правен в Япония) с този мотор. Ето примери за 3 и 5 врати фейслифт:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11324917788562200&f1=detailshttp://www.cars.bg/u175517Пример за седан по БГ обявите не намерих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове