Jump to content
MiSh0

Хонда 1.4is 90 hp

Recommended Posts

Здравейте бъдещи колеги ! Сигурно има вече такава тема, но не можах да я открия. Пиша ви за да ми дадете един последен съвет, изчетох много теми за въпросната Хонда Сивик 1.4 ис 6г . Много се двоумях и все още се се двоумя между Ауди А3 1.6, Голф 4 1.6 и Хонда Сивик задължително фейслифта. Изчетох много неща за тези коли и за сега клоня повече за хондата . Но очаквам и вие да си изкажете мнението също така плюсовете и минусите за тея 3 автомобила. Благодаря ви предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей бъдещ колега :). Аз си взех точно фейса, '99 е моята, D14Z2, преди 8 месеца. Направих и само едно обслужване и оттогава само се качвам и карам. Нямам много база за сравнение тъй като ми е първа кола, но съм много доволен. <br><br>Относно разхода на гориво, извънградско най-често пътувам до Русе и ми гори 6-6,5 обикновен 95. В София около 8,5 среден разход. Като цяло тук може само добри неща за марката, което не е много обективно, но ти казвам, че си в добра насока.<br><br>Четейки из форума, бих казал, че повечето колеги предпочитам иконимичния Vtec 1.5, но го няма във фейслифта. Такъв гледал ли си?<br>Късмет в търсенето<br>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@juvchoИма го! ;)

Редактирано от Micho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей бъдещ колега :). Аз си взех точно фейса, '99 е моята, D14Z2, преди 8 месеца. Направих и само едно обслужване и оттогава само се качвам и карам. Нямам много база за сравнение тъй като ми е първа кола, но съм много доволен. <br><br>Относно разхода на гориво, извънградско най-често пътувам до Русе и ми гори 6-6,5 обикновен 95. В София около 8,5 среден разход. Като цяло тук може само добри неща за марката, което не е много обективно, но ти казвам, че си в добра насока.<br><br>Четейки из форума, бих казал, че повечето колеги предпочитам иконимичния Vtec 1.5, но го няма във фейслифта. Такъв гледал ли си?<br>Късмет в търсенето<br>

Ами да ти кажа много съм навит за 1.5 Vtec , нищо че не е фейслифта но ме притеснява високия данък. Мен ми трябва кола която да е икономична, доло горе с не скъпа подръжка и най важното да е здрава. Старата ми кола е Вектра А 1.6 и съм мн доволен от нея, но мисля вече да я сменя и Сивика доло горе се доближава до нея от към разход и поддръжка, до колкото четох из форума де с такова впечатление остнах. А и пък колата ми трябва повече за градско ( Варна). И също мисля да я газифицирам ( ГИ), до колкот четох из форума , не им влияе зле газта .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, че го има, мисля, че не съм виждал такъв в продажба в България, поне не от фейса.:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За японски хечбек с три врати ли стават въпрос или за английския с пет. И двата се предлагат с 1.5 VTEC-E. Също така има и седан, преди и след фейслифт (отново правен в Япония) с този мотор. Ето примери за 3 и 5 врати фейслифт:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11324917788562200&f1=detailshttp://www.cars.bg/u175517Пример за седан по БГ обявите не намерих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...