Слави CR-V 488 #1 Публикувано 10 Януари, 2012 Размер 205 70 15 96Т M+S ДОТ 0908Гумите са от моята Хонда и са в перфектно здраве, продавам ги защото не ги ползвам по предназначение, 99% от шофирането ми е по асфалт а гумите са АТ и кал или чакъл през плет не са видели. Гумите са купени през Март месец лето 2009то, а са произведени 1 седмица на месец Март 2008. Карани са от мен предимно по асфалт, колата ми стои в гараж и гумите никога не са пекани на слънце излишно. На снимките които ще дам в линка по долу си личи състоянието им. Две от тях са с 10мм грайфер другите са 9,3мм. (според китаиския шублер), нямат ударено, срязано, наранено, жабки , цицини и тем подобни. Едната единствено има малка лепенка щото беше убодена от поп нит. Това е, до вчера гумите бяха на колата ми но от днес съм с летни и наи вече асфалтови Джерела Грабер УХП.Цената на 4 те гуми е 400 лева, намират се в Пловдив, за страната едва ли някои ще пожелае доставка с куриер. Ако има кои да му ги превози ОК. Все пак с еконт ще ползвате 20 % отстъпка на доставката от мен Ето линк към снимки на гумите, току що ги измих от лугата и снимах, ако някои се съмнява в качеството на гумата щото е мокра ще му я снимам веднага щом изсъхне! http://zeroslav.snimka.bg/automobiles/gumi.646355За връзка ЛС, скаип zerocanon, 0899 105 205Моля не пишете в темата давам достатъчно варианти за връзка не обещавам че ще я следя всеки ден Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 22 Януари, 2012 380 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 25 Януари, 2012 Продадени!!!! моля модераторите да изтрият темата. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове